Tuotenumero:       
Tuotteen nimi: VX9 1,6GHz, XPPro, 2048MB, 60GB HDD, XGA
Valmistaja: LXE

 

 VX9datasheet.pdf  VX8datasheet.pdf

 

 

valmistajan kotisivu

 


Trux-tietokone - suunniteltu kovaan teollisuuskäyttöön.

LXE VX saja

Ensi katsomalta LXE laitteet näyttävät tavallisilta tietokoneilta. Niin ne ovatkin; ulkonäön, tehokkuuden ja helppokäyttöisyyden puolesta, mutta tähän yhtäläisyydet loppuvatkin.

LXE-tietokone on suunniteltu kestämään teollisuuskäyttöä: se kestää ravistelua, tönäisyjä, trukkien tärinää. Se toimii moitteettomasti niin kosteissa kuin kuivassa ja pölyisessä ympäristössäkin eikä toimintaa haittaa hehkuva kuumuus tai pureva pakkanen. Laitteen kotelo on kovaa käyttöä kestävää alumiinia ja se kätkee sisäänsä tietokoneen ja kirkkaan näytön. Ei erillisiä osia. Halutessasi voit myös valita kosketusnäytön. Muistia vähintään 512 Mb. 

Voit törmätä LXE:n laitteisiin paikoissa, joissa et tavallisesti odottaisi näkeväsi tietokoneita: kuten esimerkiksi trukeissa, jotka ovat käytössä pakastamoissa ja ulkovarastoissa, metallisulatoissa, romuttamoissa ja paperitehtaissa. LXE:n tekniikka yhdistettynä satelliittipaikannusjärjestelmään (GPS) ja yleiseen pakettiradiopalveluun (GPRS, 3G, 4G) saa aikaiseksi vaikkapa metsätöissä ja laskettelurinteessä käytettäviin ajoneuvoihin erittäin käyttökelpoisia ominaisuuksia.

Ladattavat tiedostot:
TX 700-WCTen.pdf
TX 700-WAPen.pdf
TX 600-WCT_eng.pdf
TX 600-WAP_eng.pdf
LXE VX8
VX9