Ajoneuvopäätelaitteiden erikoisliike

Meiltä ammattikäyttöön tarkoitetut ajoneuvolaitteet ja tarvikkeet sekä näiden asennus ja huolto. Yli 10v. kokemuksella alalta osaamme valita juuri oikean vaihtoehdon asiakkallemme.

Ajoneuvopäätteet / käsipäätteet tulee valita harkitusti käyttötarkoituksen mukaan, niin saadaan kentällä työskentelevien työntekijöiden perustyökalut sille tasolle, että työ sujuu. Ja juuri tämän vuoksi olemme vahvoja, koska meillä molemmilla on pitkä kokemus laitteiden käyttäjinä edellisessä työpaikassamme. Uskallamme väittää, että varmasti tunnemme asikkaidemme tarpeet " kannolta laivan ruumaan saakka". Maanrakennus ja muut kone asiat hoituu myös koska meiltä löytyy käytännön kokemusta sieltäkin.

  • Kuorma-autoihin
  • Varastotrukkeihin
  • Metsäkoneisiin
  • Maanrakennus- / muokkaus koneisiin
  • Muihin vaativiin käyttöympäristöihin

Asiakkaitamme ovat mm. Suomen suurimmat metsäyhtiöt ja joitain konevalmistajia. Valtaosa asikkaitamme ovat pääsääntöisesti pienet ja keskisuuret kuljetus- ja koneyritykset. TÄSTÄ linkkistä pääset katsomaan muutamia asikkaitamme.

Toimitamme myös liikkuvaan kalustoon muutakin kuin vaan ajoneuvopäätteitä. Tuotesivulta selviää tarkemmin, että mitä kaikkea asiakkaillemme myymme / asennammme.  

Alkolukko-Alcolock V3Olemme suorittaneet Suomen Fartskiver Oy:n ja Piirla Oy:n järjestämän asennuskoulutuksen. Myymme, asennamme ja kalibroimme Alcolock V3 ja Dignita AL-100 alkolukkoja. Varusteltujen asennusautojemme ansiosta asiakkaamme välttyvät koko kalustonsa siirtämiseltä asennuspisteeseen, kun me ajamme asiakkaalle. Varaudu jo tulevaan pyytämällä tarjous, niin laitetaan alkolukko asiat järjestykseen teidänkin yrityksessänne vähän ennemmin kuin laki pakottaa.

Alkolukkojen kalibroint
Olemme varustautuneet jo tulevaan, varaudu sinäkin ja varaa aikasi kalibrointia varten. Alkolukkojen kalibroinnin voimme suorittaa kahdella eri menettelyllä. a) Lähettätte käsiosan postilla meille ja me palautamme sen takaisin mahdollisimman pikaisesti. b) Soitatte ja varaatte ajan, niin tulemme teille paikan päälle tekemään kalibroinnit.

 

LogForce & WoodForce

Olemme virallinen LogForce ja WoodForce yhteistyökumppani. Toimitamme laitteistot ja suoritamme asennukset.

 

La-Lo Point Oy, Jalasjärvi

Rami 050 466 9054
Pasi  0400 562906

> Tarkemmin


VALVOTTU AJO-OIKEUS

Jatkuvasti lisääntyneen kysynnän vuoksi vähän selvennystä valvotusta ajo-oikeudesta.                         Valitettavasti edustamamme Alkolock V3 EI OLE hyväksytty laite valvotun ajo-oikeuden valvomiseen. Valvotun ajo-oikeuden 3 merkkittävintä eroavaisuutta vapaaehtoiseen asennukseen verrattuna.

  1. Alkolukko tulee olla hyväksytty tähän tarkoitukseen
  2. Ajoneuvo tulee muutoskatsastaa asennuksen jälkeen
  3. Alkolukon tallettama lokitiedosto puhallus- ja käynnistystapahtumista toimitettva viranomaisille 60 päivän välein.

Lue tarkemmin Trafin sivulta tämän linkin kautta.

 

 

 

 

 

Alkolukon puhalluspillit 

Alkolukon puhalluspillejä voi tilata meiltä suoraan sähköpostitse tai soittamalla.

Pillit on pakattu 25 kpl:n pusseihin ja pussin hinta on 25€ Alv. 0%

 

 


 

 

TUOTEVALIKOIMAMME LISÄÄNTYY

Nyt meiltä myös Brother tuotteet. Saatavilla erittäin pienikokoinen ja helppokäyttöinen              MOBILE SCANNER ja               A4 LÄMPÖTULOSTIN


ALKOLUKKO:

Rahan arvoinen vinkki !!!!!!Toimitamme myös Alkolukot 36 kk. vuokrasopimuksella yrityskäyttöön. Katso tarkemmin täältä.


PPCT:

 Paikannin.com palveluun tullut uutuuksia

 

La-Lo Point Oy on luotettava kumppani