Asennus ja huolto

  • Laiteasennukset raskaskuljetuskalustoihin
  • Ohjelmistoasennukset suurien metsäyhtiöiden (Metsäliitto, UPM, Stora Enso, Komatsu Forest Oy) valtuuttamana
  • Ohjelmisto- ja laitehuolto

Hyvin varusteltu huoltoautomme mahdollistaa työskentelyn tarvittaessa paikan päällä.

Ota yhteyttä sähköpostilla: huolto@lalopoint.fi

Korjaus toimintamme laajenee.

4.8.2014 Palvelukseemme astuu pitkän linjan elektroniikka-asentaja Jukka Mäkinen. Kannattaa olla yhteydessä, jos yrityskäytössänne on jokin "vanhempaa" tekniikkaa oleva laite joka olisi saatava kuntoon. Monesti on asia siten, että jos johkin kokonaisuuteen joudutaan uusimaan jokin tietty osa, niin kerrannaisvaikutus kasvattaa kustannuksen mittavaan kaavaan, koska joudutaan uusimaan toimiviakin komponetteja ympäriltä, että saadaan kokonaisuus jälleen toimintakuntoon.

Jukan on tarkoitus korjailla kaikenlaisia elektronisia laitteita, eikä vaan yksistään tietotekniikkaan pohjautuvia. Tyystin listalta jää pois kuitenkin kaikki ajoneuvoelektroniikan turvavarusteet, kuten esim. turvatyynyjen ohjainboxit. Tai sellaiset muut ohjainboxit jotka on valettu jotain massaa täyteen.

HUOM !!!!!

Jos tarvitset omassa toiminnassasi jotain pientä näppärää elektronista apuvälinettä jota ei ole myynnissä, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä Jukkaan. Hän todennäköisesti kertoo jo heti puhelun aikana kannattaako ko. laitetta rakentaa.

Esimerkkinä omaan käyttöömme Jukka rakensi monikanavaisen LED virtakynän laajalla jännitealueella. Toinen omavalmiste on laajan jännitealueen säädettävä elektroninen ohjainrele. Tätä voidaan hyödyntää mm. kun ajoneuvosta halutaan helposti tieto, että koska moottori on käynnissä.