La-Lo Point Oy -Ajoneuvopäätelaitteiden erikoisliike jo vuodesta 2006

La-Lo Point myy, asentaa ja huoltaa ajoneuvolaitteet ja -tarvikkeet ammattikäyttöön. Meillä on lähes kahden vuosikymmenen käytännön kokemus ajoneuvopäätelaitteista. Vankalla 18 vuoden yrittäjäkokemuksella osaamme valita juuri oikean tuotevaihtoehdon asiakkaidemme tarpeisiin.

Ajoneuvo- ja käsipäätteet tulee valita harkitusti käyttötarkoituksen mukaan. Näin perustyökalut voidaan asentaa tasolle, joka soveltuu kentällä työskentelevien ajoneuvonkuljettajien tehtäviin.

Tunnemme asiakkaidemme tarpeet kannolta laivan ruumaan saakka! Asennamme ajoneuvopäätelaitteita...

  • Kuorma-autoihin
  • Varastotrukkeihin
  • Metsäkoneisiin
  • Maanrakennus- ja maanmuokkauskoneisiin

...sekä muihin vaativiin käyttöympäristöihin.

Asiakaskuntaamme kuuluu pienet ja keskisuuret kuljetus- ja koneyritykset. Nimekkäitä asiakkaitamme ovat eräät konevalmistajat sekä Suomen suurimmat metsäyhtiöt. Katso lisätietoja TÄSTÄ linkistä.

La-Lo Point tarjoaa liikkuvaan kalustoon ajoneuvopäätteiden lisäksi lukuisia muita oheistuotteita. Tuotemyynti ja merkit -sivulta löydät listan tuotteista joita myymme ja asennamme.

Meiltä alkolukot ajoneuvoihin

Alkolukkojen asennus ja kalibrointi on luvanvaraista toimintaa. Olemme suorittaneet Suomen Fartskiver Oy:n ja Piirla Oy:n järjestämän alkolukkojen asennuskoulutuksen. Myymme, asennamme ja kalibroimme Alcolock V3 ja Dignita AL-100 alkolukkoja.

Varusteltujen asennusautojemme ansiosta sinun ei tarvitse siirtää kalustoasi - me tulemme sinun luoksesi! Pyydä tarjous, niin hoidamme yrityksesi kaluston alkolukot ajan tasalle ennen kuin oman toimeksiantajasi määräaika laitehankintaan umpeutuu.

Alkolukkojen kalibrointi
30.12.2016 voimaan tulleen alkolukkolain uudistustuksen myötä kaikkien alkolukkojen tulee lukkiutua viimeistään 7 vuorokauden kuluttua kalibrointipäivämäärän ylittymisestä. Lukituksen tulee estää  ajoneuvon käynnistäminen. Älä seisota kalustoasi turhaan vaan varaudu kalibrointiin ajoissa.

 

LogForce ™ ja WoodForce ™ laitteisto- ja ohjelmistoasennukset helposti saman katon alta

Olemme virallinen LogForce ™ ja WoodForce ™ yhteistyökumppani. Toimitamme ja asennamme laitteistot nopeasti ja näppärästi.

La-Lo Point Oy, Jalasjärvi
Pasi  0400 562906

> Tarkemmin